Det bedste ved billige parfumer

Der er helt klart utallige fordele ved at anvende billige parfumer, og jeg har tænkt mig lige at gennemgå, de bedste og største fordele ved at bruge billige parfumer. Det er nemlig sådan, at jeg er helt overbevidst om, at langt flere brude anvende billige parfumer, for det kunne virkeligt gøre hele branchen lidt mere fornuftig.

Ifølge mig, er det nemlig sådan, at priserne i øjeblikket er helt til grin, i hvert fald på de dyreste parfumer, der har de rigtige mærker på sig, og det er altså ifølge mig helt til grin, at det er sådan i øjeblikket. Jeg mener altså virkeligt ikke at det giver nogen mening, at de dyre parfumer er så dyre, og hvis det stod til mig, så skulle det helt klart ændres med det samme, for jeg syntes altså at priserne på de dyre parfumer er helt til grin. Det er også derfor at jeg syntes at de billige parfumer skulle købes lidt mere, så de dyre parfumer ville blive presset til også at sætte deres priser ned. Hvis det skete at flere begyndte at købe billige parfumer, så ville det betyde, at langt flere ville begynde at købe billige parfumer, da det så ville blive mere anset at bruge billige parfumer. Derudover hvis flere begyndte at bruge billige parfumer, så ville de dyre altså også blive nødt til at sætte deres priser ned, og på den måde, så ville der komme endnu flere billige parfumer, og det er jeg helt sikker og overbevidst om, at det ville komme hele markedet til gode. Der er slevfølgelig nogle at de dyre, der ikke kan tåle, på grund af deres brand, at sætte deres priser ned, men i det mindste, så ville der være nogle af de dyre, der ville kunne holde til at sætte deres parfumer ned, så der ville komme flere billige parfumer.