Hjemmeundervisning er optimalt

Når det gælder om at give sit barn den bedste og mest optimale forberedelse til en videregående uddannelse så er der vist ingen tvivl om, at den bedste måde er ved at sende sit barn på en privatskole eller i folkeskole, og så samtidig give sit barn hjemmeundervisning ved siden af skolen. Man sender altså sit barn i skole om morgenen, så barnet for den meget berømte, og ikke mindst meget nødvendige sammenkomst sammen med andre børn, og når barnet så kommer hjem fra skole, tager man en time eller to hjemmeundervisning sammen med barnet.

Det er som sagt den mest optimale løsning, og der er vist ingen tvivl om, at det er den bedste måde at forberede sit barn bedst fagligt til en uddannelse efter folkeskolen. Det er altså langt den bedste, og denne balance af uddannelse af sit eget barn er meget udbredt i Asien, og helt sikkert også en af grundene til at de er så kloge derovre. Der er altså virkeligt ingen tvivl om, at de derovre har luret hvordan man bedst uddanner sit barn. Ved siden af at have uddannet sit barn bedst muligt, så er det selvfølgelig svært, for det er nu engang de færreste børn, der rent faktisk gider at gå mere i skole end deres jævnaldrende. Dette er ikke noget problem i Kina, hvor stort set alle børn også for hjemmeundervisning, det ændrer dog ikke på, at det er derfor at deres mødre, som tit gennemfører denne hjemmeundervisning, også bliver kaldt for tiger mødre. De skal altså presse denne hjemmeundervisning ned over deres børn, og det har givet dem et rygte for meget ambitiøse mødre på vegne af deres børn, og dette er selvfølgelig en skam, men ifølge dem en nødvendighed med hjemmeundervisning. Så hvis man er klar til at tilbyde sit barn hjemmeundervisning, og gøre det nødvendige, kan man også forberede sit barn bedre til en videregående uddannelse.