Hvem sagde at en iPhone 5s oplader var billigt

Her for nylig for jeg ude og shoppe sammen med min moder, som jo netop har fået en Apple iPhone, og jeg anbefalede hende simpelthen at anskaffe sig et iPhone 5s oplader, så hun undgår ulykker, hvor skærmen måske får grimme ridser, eller i værste tilfælde at skærmen simpelthen går i stykker. Glasset i en Apple iPhone er nemlig rimelig ustabilt, ment på den måde at det faktisk meget let går i stykker. Mine sidste to Apple iPhone’s fik nemlig deres glas smadret, og hvis man er vant til en Android mobiltelefon, så er det var et ”must” at have et iPhone 5s oplader til sin iPhone, for de kan altså ikke klare det samme som Android mobiltelefoner kan. En Android telefon kan man næsten kyle rundt over det hele, uden at glasset tager skade, imens at en iPhone vil få glasset smadret.

Prisen på en iphone 5s oplader

Priserne for en iPhone 5s oplader ligger på mellem 50 og 100 kroner internettet, imens man i de fysiske butikker pludselig skal betale mere end 200 kroner for præcis de samme, og det er nemlig lige her at kæden knækker for mig, for det giver altså ingen mening for mig. Hvorfor sælger butikkerne dem til så ekstreme overpriser? Jeg forstår det vitterligt ikke, og jeg blev nødsaget til at fortælle min moder at hun skulle vente til vi kom hjem fra shopping, også bestille dem på internettet, for her kunne hun altså sparer op imod eller mere end 50% af de fysiske butikkers priser på iPhone opladere.

En iPhone 5s oplader er altså en ideel ting at have på sin iPhone, fordi at det netop yder en enorm beskyttelse for ens mobiltelefon, og det er altså ikke noget man skal sparer på, set i lyset af at nyt glas til ens Apple iPhone sagtens kan komme op og koste omkring 1000 eller endda 2000 kroner.

No comments so far!

Leave a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *