Jeg savner de gamle dage med gameboys – Nu har iPhones overtaget markedet

Kan du huske de gode gamle dage med kassettebånd, gameboys og lommeregnere med under 20 taster? Ok, de er måske ikke alle tre helt fra samme tidsperiode, men du kunne måske alligevel huske tilbage på en eller flere af de tre ting og smile lidt for dig selv.

I dag er der jo mange børn og unge, som ikke længere kender til kassettebånd for eksempel. De stirrer blankt på dig, når du nævner dem eller de gode gamle LP’er. Så måske har du brug for at kunne vise dem, hvad det er? Eller måske kunne det bare være hyggeligt selv at huske på dengang, de fandtes og var det sidste nye hit? Måske synes du, det kunne være sjovt at have en telefon forklædt som noget andet? Alt dette og meget mere er gode grunde til at købe et cover til din Iphone 4. Du kan nemlig få et flot cover, http://trendcover.dk/shop/iphone-4-4s-3s.html, som forestiller et kassettebånd, en gameboy eller en gammel lommeregner. Dermed kan du måske også snyde andre at tro, det bare er det, det er.

Du kan faktisk også få et cover, som ligner en gammel telefon, et stykke træ, en bog eller en meget gammel radio.

Det går vist aldrig helt af mode at overraske venner og bekendte til at tro, at det der stykke træ faktisk er din Iphone 4, som er alt andet end gammel.

Hvis du er en person, som elsker sådan noget og som allerede nu sidder og griner lidt i skægget – hvis du da har et sådan – ved tanken, så burde du fluks stikke ned og købe et af de smarte covers til Iphone 4. Du kan få alt det tidligere nævnt samt meget, meget mere. Der er simpelthen ikke det, du ikke kan få mere som cover til din telefon, og det gode er jo, at det også beskytter din telefon mod skader.

Hvis jeg var dig, var jeg allerede nede i butikken/på nettet lige nu for at finde et sjovt, oldschool cover til min Iphone 4. Der er kun få skridt eller klik til, du kan snyde dine venner og få et godt grin.