Min mappe med billeder af iPhone 4s tilbehør

På min computer har jeg mange billeder af iPhone 4s tilbehør. Jeg  har dem i en mappe på mit skrivebord, og jeg henter et billede ned,  hver gang jeg finder et iPhone 4s tilbehør, som jeg godt kan lide. Det  har jeg, fordi jeg altid finder mig meget inspireret, når jeg har kigget  på billeder af iPhone 4s tilbehør. Der findes så mange forskellige farver  og mønstre og designs inden for den verden, og derfor har den mange  inspirerende ting, at byde på. Jeg skal jo ikke selv designe covers,  så det behøver jeg ikke at blive inspireret til. Men så skal jeg  så meget andet, og der er så mange andre steder i sit liv, hvor man  kan trække inspirationen hen, så derfor føler jeg praktisk taget  aldrig, at det har været spild af tid, når jeg kigger på iPhone 4s  tilbehør.

At være venner med en, som giver et iPhone 4s tilbehør i gave

Jeg har mange venner, som jeg giver et væld af iPhone 4s tilbehør i  gaver, når jeg synes de fortjener det. Dog har jeg ikke mange venner,  som har en iPhone 4s. Derfor kan der godt engang imellem opstå en lidt  pinlig tavs situation første gang, de pakker en pakke op fra mig, og  ser, at det er noget de ikke kan bruge. Så tror de automatisk med det  samme at jeg ikke ved hvilken telefon de har, og at jeg har købt gaven  ved en fejl. Først når de har fået mange gaver fra mig, begynder  de at se et mønster i mit valg af gaver, og der ved de så bare, at  jeg er typen der godt kan lide at give et iPhone 4s tilbehør, når jeg  er den, der skal slå en ide af hoften.
Ingen reaktion fra mit iphone 4 tilbehør

No comments so far!

Leave a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *