Sådan laver du søgemaskineoptimering til Joomla

Joomla er ikke søgemaskine venlige som standard. Du er nødt til at sætte noget arbejde i at forbedre dette. Den vigtigste ting, du bemærker, når du starter din søgemaskineoptimering(http://rasmus-koelln.dk/) arbejde på Joomla hjemmeside er den URL eller hver side. Den webadresser produceret af Joomla er ikke søgemaskine venlige. De har altid søgeparametre, hvilket ikke giver mange oplysninger for søgemaskiner til korrekt indeksere og rangordne disse sider. Når du gør on-side søgemaskine optimering, en af ting, du skal betale meget mere opmærksomhed, er webadressen på den side, du ønsker at optimere. Det skal være informativt og meningsfulde, godt befolket med søgeord og helst med “. Html” udvidelse.

1.. Brug søgemaskine venlige URL

For at gøre din Joomla website URL søgemaskine venlige, har du en masse muligheder. Den første er at bruge standard Joomla s SEF plugin. Som standard er denne plugin er ikke aktiveret, så du er nødt til at gå til din globale konfiguration side og aktivere det.

Du kan også bruge tredjeparts gratis eller betalt komponenter, der gør det samme med ekstra funktioner. En af mine favorit er sh404SEF.

2.. Craft fangst Page titler til alle sider på dit website

Det meste af tiden, jeg ser på Joomla hjemmesider med standard titel, der siger “Home”. Dette er titlen på startsiden. Mest begyndere kan ikke se det, og den måde, du ændrer denne titel også en lille smule uklar i første omgang. Som du ved, side titel er en af de vigtigste on-site kriterier, som anses af søgemaskiner, når de placeres websider. Så bør du give dine sider meningsfuld titel med dine vigtigste søgeord indgår i det. For at ændre denne titel, skal du gøre følgende:

en. Gå til Menu Manager og klik på din hovedmenu.
b.. Fra listen over menupunkter, skal du åbne en, der siger “hjem”
c.. Nu på den højre side af skærmen er der en række parametre, som du kan ændre. Åbn “Parametre (System)” og ændre det felt, der siger Sidetitel til din ønskede startside titel og gemme.

3.. Setup Meta data for hver eneste side i dit websted

Metadata kan ikke have så meget værdi i øjnene af søgemaskiner, som bruges til at have nogle år tilbage, men stadig skal du gøre ordentlig optimering arbejde på dem. Når du optimerer Meta data af en webside. Du bør fokusere mere på beskrivelsen snarere end søgeord. Du skriver gode beskrivelser om din side, helst 160 tegn lang. Denne beskrivelse er den, du ser på søgemaskine resultat side under din titel. Så det har en masse værdi til at hjælpe dit link i søgemaskinen resultat side skiller sig ud. Selvfølgelig, hvis søgemaskinerne ikke kan finde relevante beskrivelse i din Meta tag, vil de forsøge at udtrække noget tekst fra din artikel krop på siden og bruge det som beskrivelsen på søgemaskinen resultat side. Men du har mulighed for at beslutte, hvad der skal sættes i stedet, så brug denne fordel for at tiltrække flere besøgende fra søgemaskinerne.

Det største problem jeg ser på masser af Joomla powered hjemmeside er, at de bruger et sæt af Meta beskrivelse og søgeord for alle sider på hjemmesiden. Det er forkert! Du bør oprette individuelle sæt beskrivelse og søgeord for hver side på dit website. Du kan stadig bruge den globale konfiguration til at sætte Meta data for hele hjemmesiden, men du bør tilføje Meta data for hver artikel, du tilføjer fra du din artikel chef siden.

For at tilføje Meta data for en artikel, du lige har skrevet, se på højre del af artikel [edit] for at finde felter for indtastning Meta data.

4.. Udnyt 404 fejlside sider

Oftest ser du en Joomla hjemmeside med standard 404 fejl side med små oplysninger om fejlen, og et link til hjemmesiden. Du skal sætte en 404-side, enten ved hjælp af en slags plugin eller setup man manuelt. Medtag værdifuld ressource på denne side for at lede brugeren sted tilbage til dit website. Eller omfatter søgeformular, der kan bruges af brugeren til at komme tilbage på sporet. Eller bruge nogle af de sætninger fra brugere forespørgsel på forrige side og producere en søgeresultatside selv. Pointen her er at undgå at brugere fra at blive frustreret over den gennemsnitlige fejl på siden.

5.. Indsæt H1 Tags I Joomla

Det er en god ide at gøre brug af H1 tag som din artikel titel dekoratør. Det har nogle betydning for menigheder overbevisende søgemaskiner at siden er faktisk om de søgeord, du har været at nævne starter fra sidens titel. Jeg kender sider, der klarer sig godt uden H1 tag, men hvem bekymrer sig, hvis du kan få lidt hjælp på din søgemaskineoptimering for lidt eller intet arbejde. Gå videre og os H1 tags til din dine artikler ‘afsnit.