Skibriller skal sikre dig og din sikkerhed

Vælge de rigtige skibriller linser er en vigtig del af din sikkerhed og nydelse af en ski eller snowboard tur.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke farve linser er velegnede til hvilke vejrforhold, her er en hurtig gennemgang af de tilgængelige toner:

Rose linser filter blåt lys for øget kontrast, når uklar eller sner.
Gul, guld og rav linser filter blåt lys for øget kontrast, når sner.
Orange linser forbedrer kontrast og dybde perception, når delvist overskyet eller sner.
Grå linser reducere genskin og ikke fordrejer farvet lys.
Bronze linser giver forbedret skygge kontrast i strålende sol til overskyet.
Polariserede linser skære genskin i skarpt sollys.
Spejlet linser er fremragende til lyse, solrige dage Anti reflekterende linser absorberer lys og reducere blænding.
skibrillers Tips

Sørg altid for at købe skibriller linser med en “anti tåge ‘belægning, så vil de ikke’ damp up ‘. Du bør også kigge efter objektiver med en anti ridse belægning for at forhindre skader.

Dette er vigtigt, fordi noget, der kunne sløre din vision vil placere dig i en farlig situation, når ski eller snowboard ved høje hastigheder.

Jeg vil også råde dig til at købe splintsikre linser, fordi hvis du har en kollision, vil disse objektiver ikke bryde op og skade dine øjne.

Før du køber, så sørg for skibriller, du har valgt, er skihjelm kompatible med 100% UV solbeskyttelse. ‘Sne blindhed “kan nemt ske i bjergene, når solen reflekteres op fra sneen og ind i dine øjne.

skibrillers med hovedtelefoner

Den seneste skibriller design har et integreret Skullcrusher lydsystem, så du kan vedhæfte dine hovedtelefoner til højre ind på dine briller. Det er en af ​​mine foretrukne ski tilbehør!

Ski hjelme

Look out for disse vigtige funktioner:

God pasform
Lufthuller som giver en god luftgennemstrømning
Behagelig og varm ørepuder
Goggle clips
Fuldt foret
Blød og behagelig hagerem
Handsker og vanter

God kvalitet Ski Mitts og Ski Handsker er afgørende for at holde dine hænder varme og tørre om vinteren sportsaktiviteter. Look out for vandtætte handsker med forstærket håndflade for at give dig et godt greb. Jeg bruger altid ski handsker, der har separate ‘Thinsulate’ handsker indeni, fordi de holder mine hænder virkelig varm og behagelig.

Kvalitet Counts

Køb billige skitøj er bare spild af dine penge, fordi dårlig kvalitet ski tøj ikke holde dig sikker, varm eller behagelig. Og så er du nødt til at gå ud og købe et andet sæt af skitøj alligevel!

Prøv at købe den bedste kvalitet du har råd, fordi sikkerhed er dit primære mål. God kvalitet ski tøj er også meget holdbare og en sund investering for enhver vintersport entusiast.